Breaking

Sunday, November 25, 2012

WTF! - Apabila Justin Jedlica, Lelaki yang Menjadi Seperti Barbie (9 GAMBAR)

TAOTAUAJER - Kalau sebelum ini ade beberapa perempuan yang menjadi seperti anak patung kali ini ada pulak seorang lelaki yang ingin menjadi seperti Barbie hasil dari terobsesi dengan patung Barbie.


Justin Jedlica mungkin merupakan seorang lelaki yang paling terobsesi dengan operasi plastik. Pada usianya yang baru 32 tahun, ia sudah menjalani sekitar 90 operasi plastik dalam 10 tahun terakhir. Ia bahkan sudah menghabiskan duit sehingga mencapai $100000 hanya untuk memperindah tubuhnya agar mirip Ken, boneka barbie lelaki..

Dengan mukanya yang cantik, dia memiliki bentuk tubuh seperti GI Joe, lengkap dengan perut berulas dan lengan berotot, semuanya diperoleh tanpa mengangkat berat atau bersenam di gym.
Seperti anak patung plastik, semua ototnya adalah palsu. Hampir setiap inci bahagian atas tubuhnya diltiupi dengan implan, lapor ABC News.

Selain itu, Justin juga menjalani pelbagai pembedahan hidung, pipi, tulang kening serta bibir untuk mendapatkan muka yang sempurna.

Malah, pinggulnya yang tegang juga palsu, hasil kerja pakar bedah yang memberinya implan pinggul.

Jedlica mengaku dia boleh melakukan senaman untuk mendapatkan bentuk tubuh seperti itu tetapi enggan melakukan aktiviti itu yang disifatkannya sebagai tidak menarik dan tidak glamor.

Ketaksubannya dengan penampilan itu bermula ketika berusia belasan tahun apabila dia tidak sukakan saiz hidungnya yang dianggap terlalu besar.

Dia melakukan lima pembedahan untuk mendapatkan hidung yang ideal.

Bagaimanapun, menurut Jedlica, dia masih belum 100 peratus berpuas hati dengannya, sambil menunjukkan kepada wartawan keadaan hidung yang diingininya.

Dari hidung, dia melakukan pembedahan untuk mencantikkan pinggul, dada dan kemudian lengan.

Jedlica berkata, dia tidak melihat sebarang alasan untuk menghentikan ketaksubannya terhadap pembedahan plastik.

Katanya, pembedahan pertama hidungnya adalah satu keperluan sementara yang lain hanya kemahuannya saja. - DM
TAOTAUAJER : Macam - macamlah deorang nieh, nak muka macam barbie la lepas nie buat muka superhero la pulak...hehe
Adbox