Breaking

Thursday, December 29, 2011

GEMPAR! - Alien terakam di hutan Amazon Brazil (4 Gambar)

TAOTAUAJER - Alien kelihatan di Hutan Amazon mengemparkan penduduk Brazil. Dimana satu video yang di rakam terdapat penampakan Alien dan juga satu cahaya aneh di dalam hutan tersebut.


Imej tersebut dijumpai dari video yang diperolehi oleh Michael Cohen iaitu penulis dan peneliti paranormal dan mendakwa telah dirakamkan oleh dua pelancong British yang melawat rantau Mamaus Amazon.

saksikan lagi gambar dan video di bawah ini....

Alien environment: Children pose for the camera while, behind them, a bright light flashes (circled right) and what looks like a small being stands to the right of a tree (circled left)


Just leaving his craft? The lone figure appears to arch its back, perhaps stretching, as the light flashes nearby

Unexplained activity: The bright light is undoubtedly linked to the extraterrestrial, but what could it be? The area has been known for an intense UFO presence

Aktiviti yang tidak dapat dijelaskan: cahaya terang sudah pasti dikaitkan dengan ruang angkasa, tetapi macam mana ini boleh berlaku? Kawasan ini telah menjadi terkenal dengan kehadiran UFO.


Video Michael Cohen reports on Alien filmed in Brazil UFOTao sedikit pelik dengan video tersebut...takkan alien tersebut relex jer terpegun kat situ??

Siap budak-budak tuh boleh tunjuk-tunjuk lagi tu...video ini menimbulkan keraguan


Adbox