Breaking

Tuesday, November 18, 2014

PENJELASAN! - Apabila Mekah Bergelap Pada Tengahari Seakan Malam Diselubungi Awan Merah

TAOTAUAJER - Semua orang tahu bahawa kota suci Mekah adalah pusat kepada planet Bumi. Satu peristiwa ganjil dan unik telah berlaku semalam apabila langit di Mekah bertukar menjadi merah pekat dan menjadi gelap pada jam 1.30 waktu tengahari seakan malam macam pukul 9. Haa, jangan terkejut, ini benar-benar berlaku ..


Benar dan menakutkan. Kelihatan orang yang yang mengejakan tawaf di hadapan Baitullah menjadi pelik,cemas dan kehairanan. Apakah yang sebenarnya telah berlaku di Mekah?? Peristiwa pelik-pelik telah membuatkan ramai umat Islam di seluruh dunia berfikir sejenak.. Kerajaan Mekah masih tidak mengeluarkan sebarang kenyataan tentang kejadian yang melanda negara suci itu semalam.


Adakah ini satu petanda kepada dunia?? Apakah yang terjadi sebenarnya kepada dunia masa kini??

Terdapat video yang dapat di rakamkan dibawah ini... 

Sama-samalah kita mengubah diri kita kearah yang lebih baik pada masa hadapan..Tiada siapa yang mampu menghalang kuasa Tuhan kan..Percayalah…PENJELASAN PUNCA SEBENAR KEJADIAN LANGIT MERAH DI MEKKAH

Menurut dari gambar tersebut, kejadian langit merah itu sesuatu yang aneh yang berlaku di Jeddah dan Mekah tetapi ia sebenarnya adalah kejadian ribut debu atau dust storm, satu kejadian yang biasa berlaku di Mekah. Untuk pengetahuan semua, selain dari ribut debu, Mekah dilanda hujan yang lebat beberapa hari lepas sehingga banjir di beberapa tempat. Kejadian langit merah pula adalah kerana cahaya matahari dilindungi oleh debu yang terbang di udara menyebabkan keadaan sekitar menjadi merah.

TAOTAUAJER : Semoga dari kejadian ini berjaya menginsafkan diri kita seketika.. Akur dan faham dunia tidak akan kekal selama-lamanya..

Adbox