Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » NGERI! - Isteri Kerat Zakar Suami Yang Nak Kahwin Lagi
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

TAOTAUAJER - KECOH dalam internet hari ini mengenai berita seorang isteri yang dikatakan telah bertindak kejam memotong kemaluan suaminya selepas mendapat khabar bahawa suaminya itu akan berkahwin lagi.


Difahamkan suspek bertindak demikian ketika suaminya sedang tidur. Menurut sumber, lelaki tersebut kini ditempatkan di HUSM, Kubang Krian, Kelantan.

Pihak hospital sedang berusaha untuk menyambung semula kemaluan mangsa. Namun sehingga kini belum mana-mana pihak yang mengesahkan kejadian tersebut
sumber : Mynewshub

TAOTAUAJER : Tak pe.. nanti ade la keluar cerita yang sebenar, kalau tak silap tao ada jugak ternampak orang post zakar kena potong, tapi tak pasti la pulak pasal kes nie.. so ignore jer. Tapi bila dah tahu akan kes ini memang giller la perempuan tu berani kasi potong. - Koleks Ngeri


.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post