Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » SUBHANALLAH! - Nama Nabi Muhmmad Muncul Dilangit [VIDEO]
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

TAOTAUAJER - Inilah tanda kebesaran Allah apabila khalimah Muhammad terukir di langit, dimana paling terbaru berlaku pada bulan ramadhan tahun lepas.(LINK) Yang ini pulak Semasa Majlis Sambutan Maulid pada malam 12 Rabiul Awwal pada tahun 2007, Sheikh Dr Tahir ul-Qadri sedang berucap dihadapan berjuta-juta orang mengenai rahsia di sebalik nama محمد yang diberkati. 


Ketika beliau sedang menjelaskan tentang rahsia tersebut, beliau menulis perkataan ini beberapa kali di udara dengan jarinya dan berkata:

"Saya harap saya mempunyai papan untuk menulis perkataan ini di atasnya, supaya saya boleh menjelaskan tentang bentuk perkataan ini dan bagaimana ia sepadan dengan Haqiqat e Muhammadiyya."


Selepas daripada itu, tiba-tiba satu perkara yang sangat pelik berlaku. Nama "Muhammad" yang tertulis dalam bahasa Arab seolah-olah terbentuk pada awan. Perkataan itu begitu jelas dan tiada siapa yang boleh menafikan kewujudannya. Beratus-ratus ribu menyaksikan adegan ini hidup di Minar-e-Pakistan, Lahore.

Subhanallah,

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ

Saksikan video rakaman khalimah Muhammad ini di udaraTAOTAUAJER : Subhanallah, betapa besarnya kuasa Allah yang di tunjukkan kepada orang ramai dalam satu majlis agama. - Koleksi  

.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post