Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » NGERI! - Kemalangan Ngeri Meragut 7 Nyawa Di Federal Highway 21 April 2013 (7 GAMBAR + VIDEO)
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

TAOTAUAJER - Subhanallah Lebih kurang jam 4 pagi tadi (21 April 2013)telah berlakunya satu kemalangan ngeri yang berlaku di Federal Highway (lebuhraya Persekutuan)yang melibatkan 12 orang. Dimana 7 maut dan selebihnya cedera (maklumat tidak rasmi) serta melibatkan 5 buah motosikal dan 2 biji kereta.


Saksi berkata, kemalangan ini berpunca dari pemandu sebuah Honda City yang mabuk dan menyondol beberapa orang penunggang motosikal yang dipercayai berhenti di tepi lebuhraya ini secara berkumpulan.

Rakaman Video dan gambar sempat diambil oleh beberapa sumber seperti di bawah ini....







Amaran video di bawah ini sangat ngeri , maaf..bkan untk mgaibkan..utk pedoman..

SUMBER : YEin Lok SeVen

*UPDATES :  Ulasan saksi utama berkaitan kemalangan ini...

"Zul Nino" kawan saksi kemalangan memberitau cerita SEBENAR apa yang jadi...

"Kawan2 Mintak Jgn Bergaduh Ekk.. Hanya Memberi Alfatihah Dan Meratapinya Dah Memadai. Ni Haa Aq Cter Camne Leh Eksiden. Lanjut Tgok Paperjela K. Member aku 3 org rantai putus. Then brhenti laluan kcemasan. Time tolak moto yg rntai putus tu. Sorg member aq nmpk dah kete trhuyung hayang atas jln dia soh 2 kwn aku lgi tu elak tapi x sempat. Hanya sorg je yg sempat yg nmpk kete tu. Then ada kete sebiji ni brhenti tgh jln. Sbab nk elak kendraan lain gilis mangsa atas jln. Tbe2 ada bberapa biji moto laju dri blakang x smpat elak pi rempuh kete yg brhenti tu.  Haa aq daa cter full tu. Mem aq yg trselamat tu haa yg jadi saksi utama."

Ini lagi dari seorang saksi...

TAOTAUAJER : Subhanallah, sungguh mengerikan dan menyedihkan apabila nasib mereka mati di langgar oleh orang mabuk... bukan salah mereka tetapi orang mabuk tu, tapi ape nak kata mungkin sudah ajal mereka. Wahai kengkawan berhati-hati lah di jalan raya dont trust anyone. - Koleksi Ngeri!


.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post