Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » GEMPAR! - Konspirasi Lagu Gangnam Style Yang Menghina Rasulullah Terbongkar!
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

TAOTAUAJER - Pulak dah konspirasi lagu gangnam style nie menghina rasulullah pulak, kalau sebelum ini pada tahun lepas keluarnya satu konspirasi dimana di ceritakan menjadi diantara petanda kiamat (BACA SINI). Ikuti pembongkaran Konspirasi Lagu Gangnam Style Yang Menghina Rasulullah di bawah ini.


Apa yang merisaukan zaman sekarang, bila orang berhujah benda yang dia sendiri tak tahu betul atau tidak, kemudiannya mengatakan maklumat tersebut daripada ulamak dotdotdot (fill in the blank) sebagai satu cara mahu orang percaya dengan apa yang disampaikannya sedangkan ulamak tersebut tak pernah mengeluarkan fakta dan kata-kata seperti itu.

Isu lagu Gangnam Style pun boleh meleret-leret kononnya “Saya nak jadi yahudi (BACA SINI)” la dan paling baru, menghina Nabi Muhammad S.A.W. Inisiatif ingin menyebarkan sesuatu untuk kebaikan tu sangat baik tapi biarlah sesuatu yang disebarkan itu, kita sendiri tahu sejauh mana kebenarannya. Janganlah nak paranoid dengan semua benda. Kalau tak suka, abaikan sahaja dan tak perlu gunakan agama dan nama ulamak sebagai cara ingin menghentam minat orang lain. Kita takkan mampu paksa orang lain untuk minat apa yang kita minat, dan membenci apa yang kita benci.


Walau apapun, kita patut pengeji para gadis Islam yang terkinja-kinja menggayakan tarian dari lagu ini. Memang dalam tarian dan juga video clip mereka, ada banyak simbol gerak-geri yang lucah dan tak patut kita contohi. Mereka di Korea, ada cara mereka dan kita patut tahu mana yang boleh kita ikut dan tidak. Dengar sebagai penyedap halwa telinga sudahlah. Tak perlulah sampai terikut-ikut dan tak perlu juga terlalu paranoid dengan semua benda yang kita sendiri pun tak tahu sejauh mana kebenarannya.


Ce korang Baca Lirik Gangnam Style Dalam Bahasa Melayu ini ... agak-agak ade tak?

Seorang gadis yang panas dan humanle pada siang hari
Seorang gadis bergaya yang tahu bagaimana untuk menikmati kebebasan secawan kopi
Seorang gadis yang hatinya semakin panas apabila malam datang
Seorang gadis dengan jenis yang piuh
Saya seorang lelaki
Seorang lelaki yang adalah seperti panas seperti anda pada siang hari
Seorang lelaki yang satu-tembakan kopinya sebelum ia juga menyejuk
Seorang lelaki yang hatinya pecah apabila malam datang
Itu jenis lelaki
Cantik, loveable
Ya anda, hey, ya, anda, hei
Cantik, loveable
Ya anda, hey, ya, anda, hei
Sekarang mari kita pergi sehingga akhir
Oppa adalah gaya Gangnam, gaya Gangnam
Oppa adalah gaya Gangnam, gaya Gangnam
Oppa adalah gaya Gangnam
Eh Sexy Lady, Oppa adalah gaya Gangnam
Eh-Sexy Lady oh oh oh oh
Seorang gadis yang kelihatan tenang tetapi memainkan apabila dia memainkan
Seorang gadis yang meletakkan rambutnya apabila masa yang sesuai datang
Seorang gadis yang meliputi dirinya tetapi adalah lebih seksi daripada seorang gadis yang bares semua
Seorang gadis sensable seperti itu
Saya seorang lelaki
Seorang lelaki yang kelihatan tenang tetapi memainkan apabila dia bermain
Seorang lelaki yang pergi sepenuhnya gila apabila datang masa yang sesuai
Seorang lelaki yang telah membonjol idea dan bukannya otot
Itu jenis lelaki
Cantik, loveable
Ya anda, hey, ya, anda, hei
Cantik, loveable
Ya anda, hey, ya, anda, hei
Sekarang mari kita pergi sehingga akhir
Oppa adalah gaya Gangnam, gaya Gangnam
Oppa adalah gaya Gangnam, gaya Gangnam
Oppa adalah gaya Gangnam
Eh Sexy Lady, Oppa adalah gaya Gangnam
Eh-Sexy Lady oh oh oh oh
Di atas lelaki berjalan adalah manusia terbang, bayi bayi
Saya seorang lelaki yang tahu satu perkara atau dua
Di atas lelaki berjalan adalah manusia terbang, bayi bayi
Saya seorang lelaki yang tahu satu perkara atau dua
Anda tahu apa yang saya cakapkan
Oppa adalah gaya Gangnam

SUMBER : froyoplus.com

TAOTAUAJER : Ape pendapat korang? siapa yang salah dan siapa yang betul? bagi pendapat tao la kita sepatutnya jangan mendengar dari satu sumber dan mungkin sumber tersebut tidak boleh di percayai cuba tanya ataupun dapatkan dari beberapa sumber yang berbeza dan dapatkan beberapa pendapat sebelum mengeluarkan sesuatu kenyataan. - Koleksi Pembongkaran


.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post