Breaking

Thursday, September 27, 2012

OMG! - Wanita Ini Selamba Kencing dan Mandi di Depan Penumpang Kereta Api [VIDEO]

TAOTAUJER - Para pengguna kereta api bawah tanah New York, Amerika Serikat (AS), tercengang dengan aksi seorang wanita berkulit hitam yang buang air kecil dan mandi di dalam kereta api.


Dalam sebuah rakaman video yang tersebar di dunia maya, memperlihatkan wanita itu bersama dengan seorang rakannya tengah berdiri di dalam sebuah kereta api bawah tanah yang tengah dipenuhi oleh penumpang.

Saksikan video di bawah ini....
Mengenakan pakaian kemban putih bermotif bunga dengan seluar berwarna putih dengan motif serupa, wanita itu berdiri di dekat pintu , sambil berbincang-bincang satu sama lain.

Namun tiba-tiba wanita itu terlihat seperti tengah menahan buang air kecil. Ia bergerak ke kanan ke kiri serta ke belakang dan ke depan, tiba-tiba menekan bahagian tengah seluarnya.

Sesaat kemudian terlihat titisan air menggenang di atas lantai. Air itu ternyata air kencing yang dari wanita itu. Walau tidak memprotes tingkah laku wanita itu, para penumpang lainnya memperlihatkan wajah jijik ketika menyaksikan aksi wanita itu.

Beberapa dari mereka yang berada di dekat wanita itu, nampak menjauhinya, dan beberapa penumpang lainnya mentertawakan kejadian itu.

Namun hal itu malah membuat wanita itu bertingkah semakin gila, ia kemudian mengeluarkan peralatan mandi dari dalam begnya, berikut pula satu botol air yang terisi penuh.

Seperti berada di dalam bilik mandi, wanita itu dengan tanpa segan silu menggosokan sabun ke atas tubuhnya. Setelah itu ia membilas sabun yang menutupi tubuhnya menggunakan air yang berasal dari botol air yang dibawanya.

Selesai membasuh tubuhnya, rakan dari wanita itu, menjulurkan tuala kepadanya

Tidak jelas bila adegan itu dirakam, namun menurut Dailymail, rakaman itu pertama kali di upload di laman World Star Hiphop, pada 20 September 2012.TAOTAUAJER - Ape ajer la perempuan nie, tak reti malu langsung dalam kereta api boleh pulak mandi di khalayak ramai. Yang best tu siap boleh bawah alat untuk mandi pulak tu Memalukan sungguh ! - Koleksi Ragam Pelik

Adbox