Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » LOL! - Aksi apabila artis korea tak cukup kain nak pentas (10 GAMBAR)
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

TAOTAUAJER - Sekarang nie banyak sangai fesyen yang tak cukup kain lagi-lagi bagi mereka yang popular lepas tu tau pulak malu. Jom kita tengok kerenah macam mana artis-artis Korea ini mengelakkan Wardrobe Malfunction di atas pentas.


Lihat lagi gelagat-gelagat artis korea di bawah ini....






  





TAOTAUAJER : Tau pon segan tak cukup kain , paparazi menunggu jer nak amik shoot terbaik tak pasal jadi berita hangat sebab tak cukup kain.

.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post