WOW! - Nak sambung belajar? Jom tengok macam mana cara nak dapatkan biasiswa -
Home » , , , , , » GEMPAR! - VIDEO Lembaga Putih Seakan The Flash menyelamatkan Penunggang Motosikal

GEMPAR! - VIDEO Lembaga Putih Seakan The Flash menyelamatkan Penunggang Motosikal

Written By taoslayerz on Monday, September 17, 2012 | 11:58 PM

TAOTAUAJER - Gempar di China seorang lelaki membawa motorsikal diselamatkan oleh lembaga putih yang dikatakan hampir dilanggar oleh trak lori yang laju dipersimpangan. Dan video ini direkod oleh cctv jalan dan didapati ada lembaga putih yang cuba menyelamatkan lelaki tersebut dari kemalangan itu.


Jom kita saksikan video di bawah ini.. ia kelihatan seperti the flash

Kalau korang saksikan video ini betul betul korang bukan saja melihat satu cahaya putih ia sepoerti satu makhluk yang berlari dengan begitu lagu sehingga mengeluarkan cahaya. Dan apabila cahaya tersebut sampat di hadapan lori dan basikal tersebut korang akan dapat lihat seperti satu bayangan hitap seperti tubuh manusia yang menyentuh basikal tersebut.

Korang lihat screenshot yang tao telah ambil dibawah ini korang perhatikan bulatan merah yang kecil tersebut.


Korang saksikan betul-betul pada 0:19


SUMBER : Carigold

TAOTAUAJER : Korang nampak tak ape yang tao nampak tu? ia seakan-akan 'the flash' yang datang menyelamat. Cahaya tersebut adalah seakan manusia yang berlari super laju dan menyelamatkan penunggang basikal tersebut. - Koleksi Kejadian Pelik dan Luar Biasa

.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu
KONGSIKAN ARTIKEL INI :
Photobucket
Kunjungi juga Facebook Blog Taotauajer : Jom ke Page Tao TAOTAUAJER | Enhanced MyBloggerTricks.com

ARTIKEL MENARIK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Klik 2 kali untuk TUTUP
 
Support : | | | My Ping in TotalPing.com
Copyright © 2013. ! TAO TAU AJER - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger