Breaking

Sunday, August 5, 2012

WOW! - Di Temukan Manusia Bersayap, Menggemparkan Dunia Maya (8 GAMBAR)

TAOTAUAJER - Beberapa waktu yang lalu dunia maya Guangzhou (China) di gemparkan dengan beredarnya gambar manusia bersayap yang di temukan di daerah tersebut. Menurut berita yang beredar sewaktu di temukan manusia bersayap itu sudah dalam keadaan tidak bernyawa.


Cerita tentang gambar tersebut menimbulkan berbagai macam spekulasi tentang apa sebenarnya makhluk misteri tersebut yang di gambarkan sebagai perempuan tua dengan pakaian serba putih dengan sayap yang sudah tidak ada bulunya lagi.

Saksikan lagi Gambar-gambar di bawah ini....
Anggapan paling banyak adalah bahawa manusia bersayap tersebut adalah malaikat yang jatuh dari langit.

Begitu pantas nyer cerita tersebut tersebau, menyebabkan dua orang mahasiswa membuat penyelidikan akan kesahihan gambar tersebut yang ramai diperkatakan oleh para pengguna Internet.

Dari hasil kajian yang mereka lakukan, maka wujud satu kesimpulan dimana gambar tersebut di buat dengan teknik manipulasi yang bagus. Kesalahan dalam gambar ini adalah dimana sayap perempuan tua yang di sebut-sebut sebagai malaikat yang jatuh dari langit tersebut ternyata hanya lah "KEPAK AYAM"


TAOTAUAJER - Kah Kah Kah.. nampak bebenor nipunyer. Mane ade pulak malaikat jatuh ke bumi tengok kepak tu jer dah tau ianya seperti kepak ayam. Hebat sungguh mereka membuat rekacerita tapi kantoi jugak.

Adbox