Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » TAUTAK? - Inilah Cara Mangkuk Tandas Diuji Sebelum Dijual (6 Gambar)
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

TAOTAUAJER - Semestinya Mangkuk tandas di uji kekuatannya daripada pecah dan ketahan lasakkan menahan beban yang duduk di atas nya. Tapi! pernah tak korang mengatahui sebelum mangkuk tandas di Jual dan di gunakan ia diuji kebolehkerjaannya keberkesanannya dalam mengepam najis ?


Apa benda nie? Jom saksikan lagi gambar - gambar di bawah ini cara menguji keberkesanannya dalam mengepam najis.

Gambar di atas tersebut adalah bahan yang akan dijadikan tahi untuk di uji didalam mangkuk tandas.



Bahan - bahan yang telah di campur akan di bentuk silinder bagi menyerupai bentuk tahi


Tahi tiruan yang di timbang bagi mengatahui berat setiap satunya.


Tahi tiruan di masukkan kedalam jamban dan di pam untuk di uji keberkesanannya


TAOTAUAJER : Geli jugak melihat tahi tu macam real jer bila dah masuk dalam lubang jamban tu...hehe


.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post