Breaking

Wednesday, August 8, 2012

DAHSYAT! - Gambar Fenomena Baskin-Robbins FREE di Malaysia ( 14 GAMBAR)

TAOTAUAJER - Sepertimana yang kita tau meskipun Dato Lee Chong Wei dan Azizulhasni Awang berjaya tidak membawa pulang pingat emas. Rakyat malaysia telah di hadiahkan dengan Aiskrim percuma dari Baskin Robbins di seluruh cawangan di Malaysia kecuali yang di nyatakan. Mari kita saksikan Fenomena Baskin-Robbins di Malaysia ini.


Bagi menghargai usaha gigih semua ahli sukan Malaysia yang berjuang di Olimpik London, Impian Emas Negara, satu inisiatif Olimpik oleh Media Prima Bhd, telah memutuskan untuk memberi ganjaran kepada semua rakyat Malaysia dengan memberi 1 scoop setiap orang dari 8pm sehingga 10pm secara percuma.

Saksikan lagi gambar fenomena Baskin Robbins FREE di Malaysia di bawah ini...Kenyataan rasmi dari Baskin-Robbins


Impian Emas Negara berikrar untuk memberi ais krim percuma di cawangan Baskin-Robbins di seluruh negara jika Malaysia menang pingat emas Olimpik pertamanya.

Impian Emas Negara akan tetap memberi ais krim percuma hari ini di kesemua 61 cawangan Baskin-Robbins di seluruh negara, kecuali di dua kiosk di Pantai Hospital, Bangsar, dan Taman Tema Genting, dari 8.00 malam hingga 10.00 malam.

"Setiap seorang rakyat Malaysia berhak mendapat satu skop ais krim berjenama yang diminati itu," kata Ketua Pegawai Operasi Rangkaian TV dan Ketua Pegawai Operasi Primeworks Studios, Media Prima Bhd Ahmad Izham Omar.

Keadaan Baskin Robbins ice cream di Sunway Giza
KUPON  Free Baskin Robbins di Sunway Giza

Baskin Robbins di Alamanda di penuhi orang ramai yang inginkan 1 scoop aiskrim free~


Gambar di kiri bawah ini pula Baskin Robbins di Subang Parade. Kalau kita lihat nak ambik Baskin Robbins macam nak ambik bantuan banjir la pulak....hehe

Gambar kanan pulak keadaan baskin robbins setiawangsa beratur panjang

   


BaskinRobbins kuantan

Gambar di bawah Baskin Robbins The Garden


Gambar di bawah Keadaan Baskin Robbins AU2 Jusco Keramat


Berbaris panjang The Baskin Robbins di Kota Kemuning


Staf-staf BaskinRobbins yang bertungkus lumus di Baskin Robbins Metro Point Kajang


TAOTAUAJER : Lihatlah betapa dahsyatnyer penangan Aiskrim Baskin Robbins Free di malaysia.. mesti tok imam malam nie garu kepala masjid tak ramai seperti biasa. Brape jam la sorang nak dapatkan 1 scoop Aiskrim Free tu kan..
Adbox