Breaking

Sunday, July 29, 2012

PELIK! - Wajah Osama Bin Laden Pada Tubuh Ketam (2 GAMBAR)


TAOTAUAJER - Satu penemuan pelik ditemui di Amerika Syarikat di Hat Island. Sebuah keluarga menemui ketam yang badannya ada wajah Osama bin Laden.


Berita ini masih hangat di perkatakan masyarakat di sana, kisahnya bermula ketika keluarga Canfield sedang berlayar di perairan Hat Island, mengumpulkan ketam laut. 


Setelah penangkapan selesai, mereka mengasingkan dan melepaskan kembali ketam-ketam betina - di wilayah ini terdapat peraturan melarang menangkap ketam betina kerana ketam betina diperlukan untuk pembiakan yang seterusnya.


Sambil memilih ketam, salah seorang anggota keluarga memegang handy cam dan memfilemkan aktiviti tersebut.Masa pengasingan ketam keluarga Canfield terus berlalu dan kembali pulang ke rumah. Ketika inilah, mereka memainkan kembali filem yang dibuat selama pengasingan ketam.

Betapa terkejutnya ketika menyedari ada yang pelik pada salah satu gambar video.Berita ini disebarkan oleh Chris Sullivan, Seorang pemberita Radio Kiro FM 97,3. Ia bersumpah kisah ini bukan pembohongan, Sayangnya kita tidak dapat melihat video ini di internet atas sebab-sebab tertentu. - TheSunTAOTAUAJER : Sememang nyer apa yang kita dapat lihat di atas ini adalah seekor ketam di mana pada bahagian bawah nyer seakan-akan wajah dengan janggut dan Jambang yang benar - benar seakan -akan Osama.. korang pernah tengok gambar wajar Osama kan...haaa.. ini lah yang di katakan fenomena Pareidolia.  Nak tau ape itu fenomena Pareidolia? ikuti Link INIAdbox