Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » » WOW! - Rekod manusia dengan nama terpanjang 161 patah perkataan !
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

TAOTAUAJER - Don McManus memutuskan untuk menukar namanya kepada yang baru, dimana dipercayai akan menjadi yang terpanjang di dunia. Menurut BBC, warga British yang berusia 41 tahun ini mengambil nama daripada 161 perkataan, dengan harapan untuk menarik perhatian media kepada organisasi kemanusiaan bagi membantu kanak-kanak - "Red Dreams". Beliau mengasaskan organisasi ini selepas kematian anak lelakinya.



Panjang 161 patah perkataan macam mana la agak nyer nama dye tu kan... korang tengok bawah nie nama terpanjang di dunia ini.....



Nama terbaru wanita ini adalah Red - Wacky League - Antlez - Broke the Stereo – Neon Tide - Bring Back Honesty – Coalition – Feedback – Hand of Aces – Keep Going Captain – Let’s Pretend – Lost State of Dance – Paper Taxis – Lunar Road - Up! Down! Strange! – All and I – Neon Sheep – Eve Hornby - Faye Bradley – AJ Wilde – Michael Rice – Dion Watts – Matthew Appleyard – John Ashurst – Lauren Swales – Zoe Angus – Jaspreet Singh – Emma Matthews – Nicola Brown – Leanne Pickering – Victoria Davies – Rachel Burnside – Gil Parker – Freya Watson - Alisha Watts – James Pearson - Jacob Sotheran-Darley - Beth Lowery – Jasmine Hewitt – Chloe Gibson - Molly Farquhar - Lewis Murphy – Abbie Coulson – Nick Davies - Harvey Parker - Kyran Williamson - Michael Anderson - Bethany Murray - Sophie Hamilton - Amy Wilkins - Emma Simpson - Liam Wales - Jacob Bartram - Alex Hooks - Rebecca Miller - Caitlin Miller - Sean McCloskey - Dominic Parker - Abbey Sharpe – Elena Larkin – Rebecca Simpson - Nick Dixon – Abbie Farrelly – Liam Grieves – Casey Smith – Liam Downing – Ben Wignall – Elizabeth Hann - Danielle Walker - Lauren Glen - James Johnson – Ben Ervine - Kate Burton - James Hudson - Daniel Mayes - Matthew Kitching – Josh Bennett – Evolution – Dreams.

SUMBER :  Yahoo

TAOTAUAJER : haaa.. tu la name dye tu panjang ker banyak???  ADOYAI nak sebut anorldsusahnakeja     
"arnold schwarzenegger" pon susah nie lagi berjela panjang namenyer nie.
.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post