SERIUS! - Video ni mungkin menyentap perasaan anda yang bergelar ibu & ayah
Home » , , » Subhanallah! - Kalimah ALLAH Muncul Di Bumi North Afrika (5 GAMBAR)

Subhanallah! - Kalimah ALLAH Muncul Di Bumi North Afrika (5 GAMBAR)

Written By taoslayerz on Sunday, April 1, 2012 | 11:38 AM

TAOTAUAJER -  Segala alam hasil ciptaan Allah , dalam kita tidak sedar hasil ciptaan Nya di tinggalkan tanda kebesaranya. Sepertimana khalimah Allah di Matahari dan kali nie pulak terdapat khalimah allah yang begitu besar dan dapat di lihat dengan satelit.


Khalimah tersebut kita dapat lihat di Africa utara.

Subhanallah, macam mana khalimah tersebut boleh berada di situ adakah ia bukit?

Satu bukti yang tidak boleh dinafikan yang menunjukkan bahawa Allah adalah pencipta langit dan bumi. Penemuan yang dilakukan oleh Keyhan Mohmand dari Almere Stad, Holland. Beliau telah mengesahkan imej ini dengan imej beberapa Afrika dari laman web NASA dan semua mereka (tanpa penutup awan) menunjukkan nama Allah dengan jelas.Subhanallah!

Saksikan lagi gambar-gambar khalimah Allah yang dirakamkan oleh Nasa di bawah ini..


Korang boleh nampakkan... klu korang tak caya cer korang tengok sendiri kat Google Map, kat situ pon ade.. tapi tak beberapa jelas la.




SUMBER : miraclesofislam

SUBHANALLAH : Sesungguhnya kuasa Allah itu sangat hebat dan maha besar , tidak tercapai akal dik fikiran kita bagai mana ini semua boleh berlaku dengan ketentuan NYA -  Koleksi Tanda Kebesaran Allah

.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu
KONGSIKAN ARTIKEL INI :
Photobucket
Kunjungi juga Facebook Blog Taotauajer : Jom ke Page Tao TAOTAUAJER | Enhanced MyBloggerTricks.com

ARTIKEL MENARIK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Klik 2 kali untuk TUTUP
 
Support : | | | | best entertainment blogs| PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger|My Ping in TotalPing.com
Copyright © 2013. ! TAO TAU AJER - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger