WOW! - Inilah Teknologi 90an Yg Budak Sekarang Tak Tahu-
Home » , , , , » Fuyuh! - Cara menonton Youtube tanpa menggunakan internet

Fuyuh! - Cara menonton Youtube tanpa menggunakan internet

Written By taoslayerz on Monday, December 26, 2011 | 11:52 AM

TAOTAUAJER - Seperti yang kita tau youtube antara salah satu laman perkongsian video yang paling popular di abad ini. Jutaan pengunjung membuka laman Youtube setiap hari untuk menyaksikan video yang terdapat di situ. Bahkan sekarang movie pon diupload kat situ.


Untuk menyaksikan youtube memerlukan sambungan internet dan memerlukan line internet yang betul-betul laju bagi mengelakkan daripada loading yang terlalu lama dan terputus-putus.

Ketahui cara-cara nyer~

Tetapi ade jugak cara untuk menonton youtube tanpa menggunakan internet dan menggunakan software kursus untuk mendownload video dari youtube, dengan cara teknik ini korang tidak akan memerlukan sambungan internet.






Mudah jer kan...korang tengok la puas-puas..hahaa


Why so serious?? hahaa you got troll...... tiada apa yang mudah dan semuanya berbayar!

Mesti muka korang berubah macam nih kan..

Facebook Timeline Cover Art for Geeks by Sam Spratt (13 pics)



.
.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu
KONGSIKAN ARTIKEL INI :
Photobucket
Kunjungi juga Facebook Blog Taotauajer : Jom ke Page Tao TAOTAUAJER | Enhanced MyBloggerTricks.com

ARTIKEL MENARIK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Klik 2 kali untuk TUTUP
 
Support : | | | | best entertainment blogs| PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger|My Ping in TotalPing.com
Copyright © 2013. ! TAO TAU AJER - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger