Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » Fuyuh! - Cara menonton Youtube tanpa menggunakan internet
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

TAOTAUAJER - Seperti yang kita tau youtube antara salah satu laman perkongsian video yang paling popular di abad ini. Jutaan pengunjung membuka laman Youtube setiap hari untuk menyaksikan video yang terdapat di situ. Bahkan sekarang movie pon diupload kat situ.


Untuk menyaksikan youtube memerlukan sambungan internet dan memerlukan line internet yang betul-betul laju bagi mengelakkan daripada loading yang terlalu lama dan terputus-putus.

Ketahui cara-cara nyer~

Tetapi ade jugak cara untuk menonton youtube tanpa menggunakan internet dan menggunakan software kursus untuk mendownload video dari youtube, dengan cara teknik ini korang tidak akan memerlukan sambungan internet.






Mudah jer kan...korang tengok la puas-puas..hahaa


Why so serious?? hahaa you got troll...... tiada apa yang mudah dan semuanya berbayar!

Mesti muka korang berubah macam nih kan..

Facebook Timeline Cover Art for Geeks by Sam Spratt (13 pics)



.
.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post
SEO Reports for taotauajer.blogspot.com