TIPS! - Apa yang harus korang tahu tentang ini sebelum beli laptop!

Fuyuh! - Cara menonton Youtube tanpa menggunakan internet

TAOTAUAJER - Seperti yang kita tau youtube antara salah satu laman perkongsian video yang paling popular di abad ini. Jutaan pengunjung membuka laman Youtube setiap hari untuk menyaksikan video yang terdapat di situ. Bahkan sekarang movie pon diupload kat situ.


Untuk menyaksikan youtube memerlukan sambungan internet dan memerlukan line internet yang betul-betul laju bagi mengelakkan daripada loading yang terlalu lama dan terputus-putus.

Ketahui cara-cara nyer~

Tetapi ade jugak cara untuk menonton youtube tanpa menggunakan internet dan menggunakan software kursus untuk mendownload video dari youtube, dengan cara teknik ini korang tidak akan memerlukan sambungan internet.






Mudah jer kan...korang tengok la puas-puas..hahaa


Why so serious?? hahaa you got troll...... tiada apa yang mudah dan semuanya berbayar!

Mesti muka korang berubah macam nih kan..

Facebook Timeline Cover Art for Geeks by Sam Spratt (13 pics)



.
.
:
:
:
:
Photobucket
Kunjungi juga Facebook Blog Taotauajer : Jom ke Page Tao TAOTAUAJER | Enhanced MyBloggerTricks.com

ARTIKEL MENARIK

 
Copyright © 2014 ! TAO TAU AJER - All Rights Reserved
|Blogged.my | | | best entertainment blogs| PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger|
Template By Catatan Info