Adblock is enabled

Kami telah mengesan bahawa anda menggunakan Adblock pada pelayar web anda. Sila PAUSE Adblock anda atau DONT'T RUN IN THIS PAGE hanya pada 'BLOG TAOTAUAJER' ini dan RELOAD semula laman ini untuk menyembunyikan ini. Terima kasih.

No popup. We promise!

TERIMA KASIH ATAS KEREJASAMA ANDA

Wow! Lelaki ini cipta kostum halloween dengan menggunakan 2 buah iPad

TAOTAUAJER - Pastinya ramai penyambut Halloween mencungkil idea untuk menghasilkan pakaian atau pon kostum yang nampak seram dan menakutkan. Tetapi pernahkan korang terfikir dengan menggunakan 2 buat iPad seorang lelaki ini dapat membuat satu kostum halloween yang benar-benar nampak seram. Dimana kostume tersebut terdapat satu lubang tembus pada perut nyer.

Mark Rober, seorang penyelidik yang bekerja untuk NASA, membuat kostum halloween-nya dengan menggunakan dua buah iPad yang membuat ia seperti Zombie dengan lubang besar pada perutnya.

saksikan lagi gambar dan video di bawah ini

Penyelidik roket dari Pasadena, California, ini menciptakan kostum ‘tembus pandang’ ini dengan memulai video chat FaceTime pada iPad kedua, kemudian dilekatkannya di kedua sisi tubuhnya.


Tembus tuh, memang nampak real seakan-akan badan berlubang dan tembus


Ia kemudian menambahkan tshirt putih yang telah berlubang di tengahnya serta darah palsu untuk menampakkan real pada kostumnya.


Mark menjelaskan bahawa untuk kostum ini anda memerlukankan dua buah Ipad 2s serta connection WiFi.Bijak sungguh menggunakan teknologi ...

“Jika pesta yang anda datangi terlihat membosankan, anda dapat bermain Angry Birds.” katanya.

Diketahui, Rober telah menghabiskan enam tahun di NASA membantu dalam merekabentuk Laboratorium Sains Mars yang akan dibuka bulan depan dengan bertujuan untuk melaksanakan eksplorasi robot jangka panjang pada planet merah tersebut.


.
.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu
:
:
:
:
Photobucket
Kunjungi juga Facebook Blog Taotauajer : Jom ke Page Tao TAOTAUAJER | Enhanced MyBloggerTricks.com
 
Copyright © 2014 ! TAO TAU AJER - All Rights Reserved
|Blogged.my | | | best entertainment blogs| PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger|
Template By Catatan Info