Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » Wow | Bergigi Taring Seperti Vampire menjadi kegilaan Gadis Jepun Sekarang
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post


TAOTAUAJER - Rasenyer kat malaysia nih ramai jer gadis-gadis yang mempunyai gigi taring dan nampak nise jer kan. Tapi di jepun, gigi taring seperti vampire ini menjadi kegilaan dan membuatkan mereka sanggup mengubah suai gigi mereka untuk mengadakan gigi taring seperti vampire.

Look nice kan.. ^^


Kalau korang nak tau "Yaeba" adalah istilah yang bermaksud 2 gigi yang diubah menjadi seperti taring menjadi kegilaan terbaru anak-anak remaja terutama gadis di Jepun kini.



Menurut kajian di Jepun, trend unik ini menjadi kegilaan disebabkan ramai lelaki Jepun sangat menyukai gadis-gadis yang ada taring mcm ni.

Comel kan apa bila bergigi taring.... yg semula jadi tuh okay la, tapi da advance siap ubahsuai gigi senriri lagi tuh..


.
.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post