Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » » » » OMG! Rahsia wang kertas Dollar dan Tragedi 11 september
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

TAOTAUAJER - Tau tak korang terdapat rahsia pada duit kertas Dollar dan berkait dengan Tragedi 11 September ??

Setelah peristiwa 11 September terjadi, di internet tersebar sebuah cerita menarik tentang wang kertas Dolar Amerika yang dipercayai telah meramalkan peristiwa tersebut. Benarkah wang kertas dolar Amerika yang telah direkabentuk 450 tahun yang lalu mengetahui bencana tersebut akan terjadi?

Photobucket

Adakah Peristiwa 11 September merupakan satu konspirasi yang dilakukan oleh pemerintah Amerika sendiri? Para pemercaya teori konspirasi beralasan bahwa wang kertas Dolar Amerika direkabentuk oleh para anggota Freemansory dan iluminati yang merupakan sebuah perkumpulan rahsia yang dianggap paling bertanggung jawab dalam banyak peristiwa di dunia ini. Organisasi ini bertujuan menciptakan sebuah pemerintahan dunia baru.

Lihatlah gambar-gambar dibawah ini :


Photobucket


Kemudian dilipat menjadi dua seperti dibawah ini.

Photobucket

Lepas tu korang lipat lagi.

Photobucket

Dan kemudian terlihat Pentagon yang tengah terbakar dan mengeluarkan asap....

Photobucket

Untuk lebih jelasnya, lihatlah gambar bawah ini :

Photobucket

Sekarang hubungan antara 20 Dolar dengan WTC di New York :

Photobucket

Lepas tu hasil lipatannya sekali lagi menunjukkan gambar serupa macam menara kembar WTC yang mengeluarkan asap.

Photobucket

Sekali lagi, gambar dibawah ini menunjukkan lebih jelas...

Photobucket

Masih wang 20 dolar. Apabila dilipat dengan cara seperti di bawah ini, maka muncul perkataan nama OSAMA.

Photobucket

Sekarang wang kertas 5 dolar. Dilipat macam tadi, dan korang boleh gambar yang menunjukkan menara WTC sebelum dan sesudah dilanggar pesawat.

Photobucket

Photobucket

Lihat wang 100 dolar berikut ini :

Photobucket

50 dolar.....gambar yang menunjukkan sewaktu bangunannya runtuh....

Photobucket

Adakah peristiwa 11 September sudah dirancang dan tersingkap kat wang kertas ini ? ataukah hanyalah sebuah kebetulan. Atau pon sekadar kehebatan seseorang melipat wang tersebut?

Pikir-pikirkan lah tao share kan pade korang tao pon susah nak percaya ape kate korang?
Adakah sekadar konspirasi atau pon memang sudah dirancang dari dulu lagi?

tau pulak pada 450 tahun yang lalu Amerika nak bina Pentagon dan WTC di New York?

.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post