Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » » Wow | MPV Camry Interceptor 2.4 Bantu Perangi Jenayah
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

TAOTAUAJER - MPV Camry Interceptor 2.4 Bantu Perangi Jenayah : PDRM dengan kerjasama Syarikat SGT Power Sdn Bhd telah menyempurnakan satu kunjungan hormat, taklimat dan penyerahan kereta Prototaip Peronda MPV jenis Camry kepada Unit MPV PDRM yang berlangsung di Bukit Aman.

Photobucket

Prototaip MPV Toyota Camry Interceptor 2.4

Dilengkapi dengan peralatan-peralatan canggih dan berteknologi tinggi yang akan membantu memudahkan penugasan di lapangan, kewujudan jentera ini dijangka akan menjadi pelopor kepada pembaharuan kaedah dan teknologi PDRM dalam memerangi jenayah di negara ini.


Photobucket

Dato' Sri Khalid bin Abu Bakar, Timbalan Ketua Polis Negara memeriksa kenderaan prototaip MPV yang diterima.

Photobucket

Mendengar penerangan daripada juruteknikal tentang sistem dan kelengkapan MPV.

Photobucket

Photobucket

Waaa... kenderaan polis kat malaysia dah nak setanding dengan negara maju yang lain.
Harap-harap kes-kes jenayah di malaysia dapat di kurangkan.

Antara yang tao nak ucapkan buat PDRM Malaysia

Polis dah berjaya tangkap 8 perompak kedai mamak baru2 ni. Masih ada lg 5 org yg masih bebas. Good job PRDM!

Sebelum nih jugak tao ade tulis pasal kenderaan polis terbaru jom baca yang ini pulak

Wow | Kereta terbaru PDRM



SUMBER | www.rmp.gov.my
.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post