Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » » Wow | 1000 manusia bogel berkumpul bergambar beramai-ramai di Laut Mati
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post



TAOTAUAJER - Mungkin ini adalah pemandangan yang sangat indah bagi sesetengah orang, 1000 orang bertelanjang bulat berkumpul dilaut mati untuk melakukan sesi pengambaran.

Kalau korang nak tau Spancer Tunick seorang lelaki keturunan Yahudi-Amerika yang merancang event aneh dan pelik ini, dan mengumpulkan 1000 orang Israel dengan umur 18-77 tahun, untuk dia jadikan model. Kegiatan ini dijaga ketat oleh pihak polis untuk mencegah para pejabat agama yang tak senang dengan kegiatan ini.

Klik gambar untuk tumbesaran, lihatkan lagi gelagat mereka ini

Pada Sabtu lepas, kira2 1000 orang berkumpul di Laut Mati untuk bergambar bogel beramai-ramai sebagai sokongan untuk memasukkan Laut Mati sebagai salah satu "7 Keajaiban Dunia". Pakar menjangkakan Laut Mati akan kering pada tahun 2050 jika tiada langkah awal dibuat. Laut Mati terkenal kerana kandungan garamnya yang tinggi sehingga manusia dapat terapung di permukaannya.

Kajian menunjukkan paras Laut Mati berkurangan sebanyak 1 meter (39 inci) setiap tahun, dan panjang pantai telah bertambah sehingga 1 kilometer di kebanyakan tempat.

Photobucket

Lihat lah berape ramai nyer

Photobucket

Haaa..cari ape tuh? hehe~ jgn tengok lame-lame

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ape - ape ajer la deorang nih xde yang bermanfaat ker...bodoh betol


.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post