Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » » OMG! | Lidah manusia terpanjang di dunia
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

TAOTAUAJER - OMG! inilah lidah manusia paling panjang didunia. Korang boleh bayang kan tak lidah yang panjang tu masuk dalam mulut conform mulut jadi penuh..hehe. Sekali pandang macam geli pon ader ibarat tentakel sotong yang bergerak-gerak..hehe

CHANEL TAPPER memiliki lidah manusia paling panjang di dunia.

LOS ANGELES - Seorang pelajar di California, Amerika Syarikat memiliki lidah paling panjang di dunia dengan ukuran 9.75 sentimeter, lapor sebuah akhbar semalam.

Pelajar tersebut, Chanel Tapper diiktiraf dalam Guinness Book of World Records pada 2011 ekoran lidahnya yang luar biasa itu.

Menurutnya, dia menerima reaksi positif apabila lidahnya itu dijelirkan di depan orang ramai
"Mereka meminta saya melakukannya sekali lagi," katanya.

Chanel berkata, beberapa wanita menjerit apabila mereka melihat lidahnya. - Agensi



Photobucket
SUMBER | KOSMO .
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post