Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » OWH |Tutorial Tukar kembali Facebook kepada versi LAMA
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post



TAOTAUAJER - Semenjak kebelakangan ini Facebook telah banyak mebuat perubahan pada layout dan juga option-option nyer dimana lebih complicated dan semak. Pasti ini yang korang tercari-cari kan buat masa ini... tukar yang baru kepada yang lama.

Kepada korang yang Facebook nyer da bertukar baru Jom tukar ke pada Facebook yang lama korang try jer la dulu cara ini, ikuti step di bawah ini.

Tutorial Tukar kembali Facebook kepada versi LAMA

1. Pastikan korang dah Login Facebook


2. Tekan link dibawah :




3. Okay kemudian korang Pilih English(UK)



4. Now just Refresh jer facebook korang


Sekiranya anda sudah mencuba dan sudah okay sila tinggalkan komen, sekiranyer tak jadi pon bagi tau kepada tao.


Berterima kasih kepada Blogger muda ini Mas Ahmad Safwan beliau mempunyai banyak tutorial yang menarik untuk di kongsikan bersama.


Selamat mencuba dan jangan serabut-serabut dah, kesian member tao terpinga-pinga nak guna Facebook Versi baru.



Photobucket .
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post