Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » » Wow | Video UFO mengegarkan London !
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

TAOTAUAJER - Wartawan BBC sempat terakam UFO berlegar, sewaktu beliau memandu di Lebuhraya. Benda tak dikenal atau disebutkan unidentified flying object (UFO) melintas di langit London.


Rakaman yang diambil dari selatan Bandara Stansted di Essex itu kemudian diposting di YouTube.

Saksikan video dibawah nie..

Berdasarkan dari The Sun, Jumaat (19/8/2011), benda yang mengeluarkan sinar (UFO) tersebut terbang berputar-putar dengan jarak cukup dekat. Beberapa saat kemudian, pesawat makhluk luar angkasa itu menghilang.

Photobucket


Aneh: Empat lagi bola cahaya yang boleh dilihat dalam persegi yang sempurna. Ia telah dimuat naik lima hari sebelum wartawan sukan BBC Mike Sewell melihat UFO lain

Photobucket

Pengamat UFO Nick Pope hingga kini belum dapat memberi penjelasan terhadap rakaman tersebut. "Ini adalah video yang sangat menarik," katanya.

"Dengan andaian rakaman asli, itu salah satu bahagian yang paling aneh dari rakaman UFO yang pernah saya lihat selama ini."



Bagi pendapat tao la...ade kemungkinan cahaya dalam video tersebut adalah bukan UFO, tau tak kenape tao cakap macam tu? Cube korang perhatikan betul-betul, bukan kah seperti nampaknyer seperti lampu kereta dari belakang yang memantul ke cermin hadapan tersebut?

Waktu tersebut jugak adalah hujan... so mesti la pasang lampu untuk keselamatan.

memandai jer tao nih..hehee


Photobucket
SUMBER | Dailymail
.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post