Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » » » Wow | Pillow tie, tie untuk tidur
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

Sememang nyer kebanyakan pekerja zaman sekarang terlalu obses dalam mengejar karier demi memenuhi keperluan hidup yang serba makin kesempitan. Mesti keletihan yang amat di pejabat, dan masa rehat yang berkualiti adalah amat diperlukan bagi meningkatkan produktiviti yang berkualiti.

Haaa...tao nak tunjukan satu barang nieh " PILLOW TIE " bantal tie ( ok kot )

Itu dia... pillow tie.

Tali leher (tie) tersebut tampak macam tali leher biasa jer , tetapi memiliki karung udara tersembunyi yang terletak di bahagian belakang tali leher tersebut. Bila ditiup, tali leher tersebut akan mengembang dan seketika berubah menjadi bantal. Style..hehe

This is How its Works..


Stlye kan... cam nieh ley la selalu tido kat pejabat..hehee



Photobucket
SUMBER | pillowtie.com
.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post