Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » » » » Owh | Mudah nyer penceraian di Jepun !
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

Kalau kat malaysia bukan mainsusah kes penceraian turun naik court lagi tuh. Nie tao nak sharekan kat korang tau tak camner cara penceraian dilakukan dijepun?

Okay mari tengok upacara penceraian di jepun ini

Photobucket

Cincin perkahwinannya akan diambil

Photobucket

Mereka yang ingin kan penceraian tersebut akan sama-sama memegang tukul khas untuk mengetuk cincin perkahwinan mereka

Photobucket

Photobucket

Penyek suda cincin kawin tersebut

Photobucket

Selesai la sudah upacara penceraian...tepuk tangan..hehee

Wah cam mudah jer~ ini macam kalau kat malaysia, memang ramai yang senang-senang jer bercerai..hehee

Photobucket .
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post