Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » » » » » » Wow | Porsche 911 dijadikan sasaran latihan menembak 'VIDEO'
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

Wow...Seorang pemilik kereta mewah Porsche 911 mengambil keputusan membiarkan keretanya yang berharga AS$80,615 (RM244,300) menjadi sasaran latihan menembak. Nieh macam sama gengan kes yang berlaku di China jer yang Kereta Lamborghini di hancurkan sebab tak puas hati gan servis.

Habis hancur Porsche 911

Tapi kali nieh lagi best dari kes yang kat china tuh , sebab kali nieh main tembak-tembak. Korang nak tau ape sebabnyer? Baca berita penuh dibawah ini siap ade video sekali tau~

Ok...sebenarnya Sebelum ini, pemilik kereta itu dikatakan telah membelanjakan beribu-ribu dolar untuk membaiki masalah enjin dan sistem penyejukan kereta tersebut . Tapi mungkin sebab tak elok-elok jugak kot tu yang sampai dye buat keputusan hancurkan jer la kereta nieh. Ape pon tak buleh , menyusahkan jer. Maintenance lagi mahal dari harga kereta nieh kot.

Korang suka tengok gambarkan ok gambar dulu baru tengok video.

Photobucket


Photobucket


Photobucket


Berita Penuh

JAMAICA PLAIN, Massachusetts | Seorang pemilik kereta mewah Porsche 911 mengambil keputusan membiarkan keretanya yang berharga AS$80,615 (RM244,300) menjadi sasaran latihan menembak.

Beliau bertindak demikian kerana bosan dengan kerosakan enjin kereta tersebut yang kerap berlaku.

Kereta itu diberikan kepada sebuah persatuan yang dikenali sebagai Comm2A yang terletak di Jamaica Plain, Massachusetts, Amerika Syarikat (AS), baru-baru ini.

Hasilnya, kereta yang berwarna perak itu menerima 10,000 tembakan peluru dari 140 pucuk senjata api.

Ia diletakkan di kawasan latihan menembak dan menjadi sasaran latihan oleh ahli persatuan terbabit.

Tembakan yang datang dari beberapa mesingan dan senjata automatik menyebabkan rupa sebenar bentuk Porsche tersebut sukar dikenali.

Sebelum ini, pemilik yang tidak mahu dikenali itu dikatakan telah membelanjakan beribu-ribu dolar untuk membaiki masalah enjin dan sistem penyejukan kereta tersebut. - Agensi





Perghh..memang puas menembak camnieh


Photobucket
.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post