Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » » » SEMPOI | LASER lighter memang unik untuk dicuba
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

Okay..kali nieh tao nak citer pasal Laser lighter di tak ramai lagi yang tau kan, terima kasih kepada Geng sahabat sempoi yang request nak tau sangat pasal laser yang boleh membakar dan ditembak..huhu.

Photobucket

Laser Lighter mesti korang teruja nak tau. Yang powernyer lighter nieh mengeluarkan laser tanpa api tetapi boleh membakar..

Okay gini carenye nak membuatnyer

Photobucket

Ceraikan semua komponen bahagian atas lighter tersebut

Photobucket

Tebuk bahagian bawah lighter tersebut

Photobucket

Barang elektronik yang diperlukan

Photobucket

Kemudian masukkan komponen tersebut kedalam lighter tersebut

Nak tau secara detail korang ley tengok video bawah nieh..



Comel kan kucing tuh..hehe , anda teruja?? Nak try??

Bawah nie pulak video Plasma Cutter dalam game Dead Space 2!



Amacam?? Sempoi?? Korang boleh la try buat Laser Beam ala-ala Stars wars...huhu

Pesanan dari tao : Bagaimana pun penyalahgunaannya boleh membawa mudarat bukan sahaja kepada orang lain tetapi juga kepada pengendali yang tidak berpengalaman.


Photobucket
SUMBER | YOUtube
.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post