Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » » » Owh | Maggi dan pembalutnya kenape yer??
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

Sewaktu tao membuat carian di Google tao terjumpa satu tread indonesia nieh dimana satu bungkusan Maggi yang dibelakang nyer terdapat tulusan yang tertulis " Jangan terima Jika pembalutnya telah pecah ". Tajuk tread tersebut adalah"bungkusan Mee Malaysia yang lucu".

Ape yang tao nak ceritakan kat sini adalah korang tau tak ape maksud pembalut di Indonesia???

tu die " Jangan terima Jika pembalutnya telah pecah "

Nak tau ape dye ? , korang tengok di bawah nieh.

buat mereka di Indonesia membahasakan "pembalut" itu adalah pad tuala wanita...waaa..

Agak kelakar bagi deorang..sebab deorang membayangkan Maggi tersebut dibungkus dengan pembalut, thats mean Maggi dengan bungkusan pad..hahaa

tetapi tao berfikir sejenak...maggi ape tu eh?? Ayat tu bukan cam ayat Malaysia...

Macam bungkusan Mee sedap jer..heee

Korang pikir-pikir kan la ea...

Photobucket
.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post