Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » » » » » » » » » » » » » » » OMG! | Mak Cik Keji menghina islam di FB pages Pulak!
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

Semalam tao ada menceritakan pasal Mak Cik keji nieh di wordpress hari nie tao nak tunjukkan pulak dimana dye ade buat page facebook jugak. Dimana kat situ dye kumpulkan orang-orang yang hate islam dan yang mutrad.

Photobucket
Screen shoot yg tao buat pada page tersebut.


Dalam page tersebut jugak terdapat perbincangan mereka terhadap islam, ade yang kutuk tapi ade jugak yang bagus sebab bagi amaran terhadap page tersebut. Sebab terlalu melampau.


Photobucket

syabas diucapkan pada Usop Sonto Sonto..haha terbaek ah

Dalam tu jugak deorang ade yang kongsi pengalaman mengapa deorang mengambil keputusan untuk keluar dari Islam.

Korang tengok la sendiri tao hanya share kat korang, tapi mmg tao benci sangat kat makcik nieh kau ye pon nak murtad tak yah la heboh-heboh.

Report Abuse reramai jom~

Korang boleh la tengok sendiri Page tuh Apostates in Malaysia's Profile



Photobucket
p/s: thanks buat kawan yang share nieh kat tao
.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post