Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » » » » » » Omg | Babi buat Pembedahan Wajah sebab Kegemukan ( PELIK GILER)
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

Damnn...ingatkan manusia jer yang terhegeh-hegeh nak buat pembedahan wajah untuk kecantikan tapi ini lain pulak macam tak boleh diterima akal, pelik sungguh apabila seekor babi membuat pembedahan wajah di sebabkan Kegemukan.

Photobucket

Babi la gemuk...hahaa

Babi seberat suku tan ini menjalani pembedahan wajah untuk membantunya kembali melihat kerana kegemukan.

Babi tersebut tidak lagi boleh melihat kerana alis matanya menutupi pandangannya kerana berat tubuhnya yang semakin bertambah.

Alat angkut berat pun dipersiapkan untuk mengangkut sang babi atas persetujuan pemiliknya untuk membolehkanya melihat.

Seperti dinukil Orange Boris, babi berusia tiga tahun tersebut menjadi selebriti gtempatan di wilayah Rosewater, Adelaide, Australia.

Pemiliknya Graeme Cane mengatakan bahawa Boris tidak bioleh melihat kerana faktor berat tubuhnya yang makin bertambah, sehingga alis matanya turun dan menutupi pandangannya.

Dia sudah mencoba membuat babinya agar menjalankan diet tapi malah membuatnya makin parah, alis matanya malah semakin turun menutupi matanya.

Walaupun matanya tidak boleh melihat dan juga cacat di punggungnya, Boris merupakan babi tempatan yang menjadi bintang.

Orang yang biaya pembedahan nieh kaya kot...sampai haiwan pon nak wat pembedahan wajah

Photobucket
SUMBER | LINTAS BERITA.COM .
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post