Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » » » » » » » » » » » » Hot | Gaya Fesyen Jepun yang terlampau ...wwwow !!
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post


TOATAUAJER - Huuuuh.....Di jepun Fashion tidak asing sekali di gemari anak muda, tak terkecuali jugak yang sudah berumur. Memang pelik sungguh deorang nieh..

Agak keterlaluan sungguh pakaian deorang nieh...WWWOW !!



Seluar jeans dengan rekaan G-string, pelik kan...memang ini pelik, sape la yang reka nieh..



Nie lagi lah dahsyat pulak...

Nie mak cik ke nenek ker ape tah...nie macam mmg tak tau nak kate ape...belakang dah macam nieh depan tak tau la pulak dah kategori separuh bogel da nieh.

Nasib baik tak de macam nie kat malaysia, ini kalau ade agak-agak korang ape yang jadi?? nie pon kat malaysia dah kecoh dengan kumpulan Kpop yang muncul dengan perangai pelik-pelik deorang tuh. Setakat ini telah ada 2 kumpulan yang bercirikan K-POP di Malaysia iaitu kumpulan 24/7 dan kumpulan Gula-Gula.



Photobucket

.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post
SEO Reports for taotauajer.blogspot.com