MESTI TAU! - Tahu tak perbezaan antara sebatang rokok biasa dengan rokok tidak sah? -
Home » , , , , , , , , , , , , , , , » Hot | Gaya Fesyen Jepun yang terlampau ...wwwow !!

Hot | Gaya Fesyen Jepun yang terlampau ...wwwow !!

Written By taoslayerz on Tuesday, May 3, 2011 | 10:05 AM


TOATAUAJER - Huuuuh.....Di jepun Fashion tidak asing sekali di gemari anak muda, tak terkecuali jugak yang sudah berumur. Memang pelik sungguh deorang nieh..

Agak keterlaluan sungguh pakaian deorang nieh...WWWOW !!



Seluar jeans dengan rekaan G-string, pelik kan...memang ini pelik, sape la yang reka nieh..



Nie lagi lah dahsyat pulak...

Nie mak cik ke nenek ker ape tah...nie macam mmg tak tau nak kate ape...belakang dah macam nieh depan tak tau la pulak dah kategori separuh bogel da nieh.

Nasib baik tak de macam nie kat malaysia, ini kalau ade agak-agak korang ape yang jadi?? nie pon kat malaysia dah kecoh dengan kumpulan Kpop yang muncul dengan perangai pelik-pelik deorang tuh. Setakat ini telah ada 2 kumpulan yang bercirikan K-POP di Malaysia iaitu kumpulan 24/7 dan kumpulan Gula-Gula.



Photobucket

.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu
KONGSIKAN ARTIKEL INI :
Photobucket
Kunjungi juga Facebook Blog Taotauajer : Jom ke Page Tao TAOTAUAJER | Enhanced MyBloggerTricks.com

ARTIKEL MENARIK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Klik 2 kali untuk TUTUP
 
Support : | | | My Ping in TotalPing.com
Copyright © 2013. ! TAO TAU AJER - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger