SADIS! - 7 Luahan Setiap Graduan Pada Pekerjaan Pertama -
Home » , , , , , , , , » Wow | 1tube macam Youtube?

Wow | 1tube macam Youtube?

Written By taoslayerz on Monday, April 25, 2011 | 8:49 PM

Mesti korang agak pelik 1Tube ape tuh..setahunyer Youtube. Haa..nie tao nak bagi tau, 1 tube nie memang macam youtube.Tak ramai yang tau sebenarnya..baru jer dibuat laman ini dan masih beta lagi.



Kalau korang nak tau 1 tube nieh adalah salah satunya produk Malaysia. Tak pasti la pulak klu ini pon ade kaitan yang heboh email 1Malaysia tu kot.

Antara kelebihan 1 Tube ini adalah setiap video yang diupload akan ditapis dahulu bagi mengelakkan sebarang kandungan yang terlampau seperti video-video lucah, yang ade bogel-bogel, yang tektentu arah ker atau memalukan negara. Baguslah cos ia sesuai bagi semua peringkat usia.

Kalau korang nak tau server 1Tube nieh berada di Cyberjaya, dengan itu secara logika fikiran kalau streaming video mesti la laju sebab dekat dalam Malaysia jer kan.

So ape-ape pon korang tengok dulu lah..tao pon baru jer explore sikit-sikit, agak nak upload video upload jer mesti famous sebab tak banyak lagi pengguna yang upload di situ..selamat mencuba.

korang boleh terus pergi ke 1Tube dengan klik link ini

Photobucket
.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu
KONGSIKAN ARTIKEL INI :
Photobucket
Kunjungi juga Facebook Blog Taotauajer : Jom ke Page Tao TAOTAUAJER | Enhanced MyBloggerTricks.com

ARTIKEL MENARIK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Klik 2 kali untuk TUTUP
 
Support : | | | | best entertainment blogs| PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger|My Ping in TotalPing.com
Copyright © 2013. ! TAO TAU AJER - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger