SERIUS! - Video ni mungkin menyentap perasaan anda yang bergelar ibu & ayah

Wow | 1tube macam Youtube?

Mesti korang agak pelik 1Tube ape tuh..setahunyer Youtube. Haa..nie tao nak bagi tau, 1 tube nie memang macam youtube.Tak ramai yang tau sebenarnya..baru jer dibuat laman ini dan masih beta lagi.



Kalau korang nak tau 1 tube nieh adalah salah satunya produk Malaysia. Tak pasti la pulak klu ini pon ade kaitan yang heboh email 1Malaysia tu kot.

Antara kelebihan 1 Tube ini adalah setiap video yang diupload akan ditapis dahulu bagi mengelakkan sebarang kandungan yang terlampau seperti video-video lucah, yang ade bogel-bogel, yang tektentu arah ker atau memalukan negara. Baguslah cos ia sesuai bagi semua peringkat usia.

Kalau korang nak tau server 1Tube nieh berada di Cyberjaya, dengan itu secara logika fikiran kalau streaming video mesti la laju sebab dekat dalam Malaysia jer kan.

So ape-ape pon korang tengok dulu lah..tao pon baru jer explore sikit-sikit, agak nak upload video upload jer mesti famous sebab tak banyak lagi pengguna yang upload di situ..selamat mencuba.

korang boleh terus pergi ke 1Tube dengan klik link ini

Photobucket
.
KONGSIKAN ARTIKEL INI :
Photobucket
Kunjungi juga Facebook Blog Taotauajer : Jom ke Page Tao TAOTAUAJER | Enhanced MyBloggerTricks.com

ARTIKEL MENARIK

 
Copyright © 2014 ! TAO TAU AJER - All Rights Reserved
Template By Catatan Info