MESTI TAU! - Sebelum korang beli Samsung S5 korang kena tahu pasal ni dulu -
Home » , , , , , , , , , , , » Tau tak | Zine satu malam

Tau tak | Zine satu malam

Written By taoslayerz on Monday, April 25, 2011 | 12:20 AM

Haa..mesti korang terkejut dengan tajuk nieh. Zine satu malam..ape toh?? Berzina satu malam kah?? Tidak, okay disini tao akan terangkan kat korang apakah itu zine.

Zine pada suatu malam

Kalau korang nak tau, ZINE itu adalah kata asal bagi magasine ataupon bahasa jawanya majalah.Zine ini satu bentuk buku yang kita tulis sendiri, terbitkan sendiri, dan edarkan sendiri.

Kalau korang nak tau secara lebih detail korang leh ushar kat wikipedia

Korang tau tak kenapa dan ada apa dengan nama Zine Satu Malam? Sebab zine ini akan dibuat dalam masa satu malam sahaja.

Zine tersebut telah mengeluarkan edisi pertama bertajuk BANGANG pada malam 23 April 2011.
Nie Zine nyer korang boleh download dan baca terus dengan klik gambar dibawah ini.


Photobucket

Boleh download dan baca.

Korang jugak boleh like page bagi laman Zine ini dan join penulisan ini pada malam-malam yang akan datang

PAGE ZINE


Kreative deorang nieh dan bagus sangat idea nieh dapat memupuk sifat menulis dan membaca jgn asyik dok online jer tanpa menghasilkan sebarang faedah.

Ini katanya pada page tersebut

"sebuah zine untuk menggalakkan kalian anak anak muda untuk menulis, bukannya menghabiskan masa dihadapan tv atau melepak di pavi. Semua orang boleh menulis."

Photobucket
.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu
KONGSIKAN ARTIKEL INI :
Photobucket
Kunjungi juga Facebook Blog Taotauajer : Jom ke Page Tao TAOTAUAJER | Enhanced MyBloggerTricks.com

ARTIKEL MENARIK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Klik 2 kali untuk TUTUP
 
Support : | | | My Ping in TotalPing.com
Copyright © 2013. ! TAO TAU AJER - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger