Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » » » » » » Lelawak | Kamen Rider Kepong
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

Haha..Kamen Rider Kepong ? Bunyinyer macam pelik jer kan..mesti korang tak tengok lagi video nie.

Photobucket
Stylo gak dye punya gambar nieh

haaa... memang agak kelakar la cerita pendek yang deorang nie buat siap dengan efek-efek menarik..bahasa digunakan pon macam kelakar..

korang saksikan la buat hilang-hilang stress tue, sekali sekala apa salahnya..



Kelakar kan dan memang boleh tahan la special effect nyer kan...


Photobucket
.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post