Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » » » » » » » Awas! - Hard disk samsung dari china (3 GAMBAR)
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

TAOTAUAJER - jenayah la nie, hard disk samsung buatan cina yang memang canggih dan sangat bijak sekali rekaannya.

Photobucket
Anda lihat ia seperti biasa jer kan..

Kalau korang nak tau, foto dibawah ini seorang lelaki terkejut apabila hard disk yang dibelinya berkapasiti 500GB dari sebuah kedai china. Apabila lelaki tersebut menghantar hard disk tersebut ke kedai untuk mengatahui problem hardisk tersebut rupa-rupanya hard disk tersebut hanyalah 128MB jer.

Korang tengok foto-foto bawah nie memang bijak la china nieh. Taktik belaka !!

Photobucket
Biasa jer kan..haa korang tengok nie pulak

Photobucket

Haha..pembeli ini di tipu siap ade 2 Bolt besar untuk pemberat

Hati-hati lah anda dalam membeli barangan elektronik zaman sekarang nie sume nak di tipu..bahkan telor pon ade yg tiruan, lepas nie ape pulak nak ditiruan la pulak.


Artikel berkaitan tipu menipu :-

Photobucket- Alamak | Telur ayam tiruan di pasaran

Photobucket- Awas | Kenalpasti telur tiruan

Photobucket

.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post
SEO Reports for taotauajer.blogspot.com