Breaking

Sunday, October 20, 2013

WTF! - Puas Berzina, Remaja Luah Status Lucah Di Facebook (GAMBAR)

TAOTAUAJER - Ape nak jadi la buadak sekarang nie, keik-kecik lagi dah pandai berzina dan yang lagi dahsyatnyer boleh pulak post status setelah puas berzina dan mendapatkan teruna si lelaki tersebut!


Tanpa segan silu seorang remaja bawah umur dengan selambanya memuat naikkan gambar dia dengan kekasihnya yang baru sahaja selesai berzina dengan status kontroversi:

“YESS AKHIRNYA DAPAT TERUNA DIA. FUHH SELESA ^^)”


Apa nak jadi dengan budak-budak sekarang ini? Semakin hari semakin rosak. Pendedahan internet yang tidak terkawal mungkin mendorong mereka ke arah gejala maksiat.

Pada masa kini, penyimpangan dan masalah seksual, khusus di kalangan remaja semakin membimbangkan. Pergeseran kefahaman seperti dosa masing-masing tanggung, kubur masing masing jaga, membuatkan masalah dosa dan zina sesuatu yang mula dipandang remeh.

Penyimpangan seks, iaitu zina sesuatu yang amat keji dan mesti dihindari setiap Muslim sebagaimana firman Allah yang bermaksud:

"...dan janganlah kamu mendekati zina sesungguhnya zina itu perbuatan yang sangat keji dan satu jalan yang sangat buruk."

TAOTAUAJER : Lihatlah agak-agak dimanakah silapnya? Alam remaja adalah alam yang sangat mencabar sehingga disebut nabi dalam satu senarai orang kenamaan akhirat adalah remaja yang terselamat dan menyelamatkan diri daripada zina. Fikir-fikirkan..... - Koleksi Remaja TerlampauAdbox