Breaking

Wednesday, October 16, 2013

GEMPAR! - Apabila Kamera Kawalan Mekah Terakam JIN [VIDEO]

TAOTAUAJER - Gempar apabila kamera pengawasan di Mekah terakam hantu atau boleh dikatakan susuk berwarna putih pada jam tiga pagi. 


Kamera keselamatan yang dipasang di bandar Barat Saudi Makkah nampaknya telah merakamkan apa yang boleh dikatakan jin (hantu), berpakaian putih tetapi tanpa wajah.

Sebuah akhbar Arab berkata makhluk tersebut telah dirakamkan oleh semua kamera keselamatan dipasang di dalam bangunan sekretariat di makam suci Islam.

"Orang yang telah benar-benar berpakaian putih dan berdiri berhampiran salah satu pintu bangunan itu tetapi wajahnya tidak muncul ... ia adalah pusingan 3:00," kata Almadina bahasa Arab setiap hari, memetik sumber di Makkah sekretariat.

Suratkkhabar, yang menerbitkan gambar tersebut, berkata makhluk terbut mungkin jin tetapi ia tidak membuat apa yang jelas yang dia lakukan di tempat itu.

Saksikan video ini....


SUMBER : alwatanvoice.com

TAOTAUAJER : Subhanallah, apakah itu Jin? seperti yang tao dengar-dengar kat mekah memang banyak jin berkeliaran dan banyak jugak kisah-kisah penapakan jin di sana. Apakah mungkin yang terakam ini juga adalah salah satu jin di sana wallahualam - Koleksi GEMPAR!


Adbox