Breaking

Sunday, October 14, 2012

GEMPAR! - Kelibat Naga dirakamkan di Jiang Xi, China (2 GAMBAR)

TAOTAUAJER - Kelibat Naga dirakamkan ruang langit berawan di Jiang Xi, China | Mengejukan jika korang terakam objek aneh di udara seperti seorang lelaki dari Fuzhou China timur bahagian Jianxi. Beliau mendedahkan satu gambar yang berjaya dirakamkan di langi.


Guan Mulin mendedahkan dimana dia berjaya merakamkan gambar naga yang terbang di langit sewaktu dia sedang memandu kereta.


Dia menjelaskan "Saya sedang memandu dan saya dapati orang ramai sedang melihat keatas, lalu saya  parking kereta dan memeriksa apa yang berlaku". Guan terkejut melihat naga terbang diatas awan "ini terlihat seperti 2 naga beterbangan di langit, dimana seekor naga dengan kepala dan ekornya yang muncul di sebalik awan" Guan berkata, phenomena itu berlangsung selama beberapa minit sebelum akhirnya naga itu menghilang..


TAOTAUAJER : Apakah benar naga itu wujud? bukankah naga itu sekadar lagenda semata-mata.. Apakah apa yang dilihat oleh lelaki tersebut benar atau sekadar HOAX? Apakah ia sekadar fenomena yang di sebutkan sebagai Pareidolia sepertimana yang awan berbentuk naga di sabah? Wallahu'alam misteri sungguh hanya Allah yang tahu kebenarannya. - Koleksi Misteri

Adbox