Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » WOW! - Apabila Artis Korea Memakai Baju Kurung & Kebaya Cun beb! (6 GAMBAR)
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

TAOTAUAJER - Wonder Girls memakai baju kurung sewaktu membuat konsert di Malaysia? Ia sungguh berbeza sekali apabila wonder Girls memakan baju kurung sewaktu membuat konsert di malaysia baru-baru ini. Seperti mana yang korang tau deorang nie memang sentiasa menampilkan persembahan dengan pakaian-pakaian yang agak seksi sewaktu membuat persembahan ape-ape pon korang lihat gambar-gambar di bawah ini...


Apabila Artis korea ini memakai baju kurung nampak ayu la pulak macam awek-awek kat malaysia...hehe






Abis jer part berbaju kurung nah kau meleleh air liur...hehe


TAOTAUAJER : Kira okay la artis korea datang malaysia lepastu mengetengahkan pakaian tradisional Malaysia untuk konsert deorang. Tapi artis yang di malaysia pulak nak sangat cuba pakaian yang datang dari barat yang lagi seksi dan seksa dari artis-artis korea ini. 
.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post