TIPS! - Apa yang harus korang tahu tentang ini sebelum beli laptop!

VIDEO! - Kejam Gadis Dipukul, Ditampar & Digunting Rambut

TAOTAUAJER - Kejam gadis dipukul, ditampar & digunting rambut rambutnya di uploadkan kedalam Youtube. Gadis baju merah telah ditampar, dipukul dan rambutnya digunting oleh sekumpulan gadis lain. Kejadian dikatakan berlaku di Felda Adela, Kota Tinggi.


Apalah agaknya yang awek-awek di atas ni marah sangat sanggup membelasah kawan mereka ‘kow-kow’.

korang saksikan video penuh di bawah ini....


Tak cukup penampar dan terajang, diguntingnya pula rambut minah tu.

Ni mesti kes cemburu ni. Yang best tu awek yang pakai tudung tu pun bukan main lagi ‘tambah nasi’.Malang le siapa dapat ‘girlfriend’ yang macam ni, depan kita pijak semut pun tak mati, belakang kita singa pun lari! Betullah kata pepatah, tangan yang menghayun buaian bisa menggegarkan dunia.

Dalam kes ini, ia bukan lagi menghayun buaian, ini MANGKUK HAYUN namanya!


TAOTAUAJER : Mengapa kejadian seperti ini boleh berlaku? Dimana silap nya dan dari mana puncanya? Ini perempuan tunjuk samseng ar.. dye akak kawasan tempat tu kottt...Mane la ltknye maruah sbg perempuan mcm ni,malu kaum perempuan je.

.
:
:
:
:
Photobucket
Kunjungi juga Facebook Blog Taotauajer : Jom ke Page Tao TAOTAUAJER | Enhanced MyBloggerTricks.com

ARTIKEL MENARIK

 
Copyright © 2014 ! TAO TAU AJER - All Rights Reserved
|Blogged.my | | | best entertainment blogs| PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger|
Template By Catatan Info