SADIS! - 7 Luahan Setiap Graduan Pada Pekerjaan Pertama -
Home » , , , , , , » VIDEO! - Kejam Gadis Dipukul, Ditampar & Digunting Rambut

VIDEO! - Kejam Gadis Dipukul, Ditampar & Digunting Rambut

Written By taoslayerz on Monday, September 17, 2012 | 2:17 PM

TAOTAUAJER - Kejam gadis dipukul, ditampar & digunting rambut rambutnya di uploadkan kedalam Youtube. Gadis baju merah telah ditampar, dipukul dan rambutnya digunting oleh sekumpulan gadis lain. Kejadian dikatakan berlaku di Felda Adela, Kota Tinggi.


Apalah agaknya yang awek-awek di atas ni marah sangat sanggup membelasah kawan mereka ‘kow-kow’.

korang saksikan video penuh di bawah ini....


Tak cukup penampar dan terajang, diguntingnya pula rambut minah tu.

Ni mesti kes cemburu ni. Yang best tu awek yang pakai tudung tu pun bukan main lagi ‘tambah nasi’.Malang le siapa dapat ‘girlfriend’ yang macam ni, depan kita pijak semut pun tak mati, belakang kita singa pun lari! Betullah kata pepatah, tangan yang menghayun buaian bisa menggegarkan dunia.

Dalam kes ini, ia bukan lagi menghayun buaian, ini MANGKUK HAYUN namanya!


TAOTAUAJER : Mengapa kejadian seperti ini boleh berlaku? Dimana silap nya dan dari mana puncanya? Ini perempuan tunjuk samseng ar.. dye akak kawasan tempat tu kottt...Mane la ltknye maruah sbg perempuan mcm ni,malu kaum perempuan je.

.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu
KONGSIKAN ARTIKEL INI :
Photobucket
Kunjungi juga Facebook Blog Taotauajer : Jom ke Page Tao TAOTAUAJER | Enhanced MyBloggerTricks.com

ARTIKEL MENARIK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Klik 2 kali untuk TUTUP
 
Support : | | | | best entertainment blogs| PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger|My Ping in TotalPing.com
Copyright © 2013. ! TAO TAU AJER - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger