TIPS! - Apa yang harus korang tahu tentang ini sebelum beli laptop!

OMG! - Gambar artis lucah Maria Ozawa pada buku latihan sekolah (2 GAMBAR)

TAOTAUAJER - Dunia pendidikan di Indonesia kembali dibuat resah apabila gambar pelakon lucah porno terkenal Maria Ozawa atau di kenali Miyabi terdapat di dalam buku latihan pelajar sekolah menengah di negara tersebut.


Pihak berkuasa Indonesia semalam melakukan siasatan mengenai bagaimana gambar pelakon lucah Jepun, Maria Ozawa dicetak pada buku latihan pelajar sekolah menengah di negara ini.

Saksikan gambar di bawah ini buku latihan yang mengandungi maria ozawa.



Meskipun tidak lah gambar tersebut seksi dan berbogel tapi di indonesia sangat membantah atas kehadiran bintang lucah Jepun, Maria Ozawa ke Indonesia untuk berlakon dalam filem itu pada tahun lalu.

Buku latihan bahasa Inggeris pelajar tahun tiga di sebuah sekolah agama di Jawa Timur mengandungi gambar Ozawa yang lengkap berpakaian dan pelajar diminta menerangkan siapa wanita terbabit.

"Sudah tentu pelajar akan melayari Internet untuk mengetahui siapa Ozawa dan perkara itu boleh merosakkan akhlak mereka," kata jurucakap Menteri Pendidikan dan Kebudayaan kepada Jakarta Post.

TAOTAUAJER : Bahaya nie.. kalau tak di check betul-betul buku yang bakal diedarkan pada murid-murid tak pasal-pasal ade gambar lucah di dalamnya pulak. Lepas tu di tanya pulak ni gambar sape memang deorang buat carian kat google 'Maria Ozawa' memang keluar la semua gambar porno nyer. Adoyai!

.
:
:
:
:
Photobucket
Kunjungi juga Facebook Blog Taotauajer : Jom ke Page Tao TAOTAUAJER | Enhanced MyBloggerTricks.com

ARTIKEL MENARIK

 
Copyright © 2014 ! TAO TAU AJER - All Rights Reserved
|Blogged.my | | | best entertainment blogs| PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger|
Template By Catatan Info