Breaking

Thursday, July 26, 2012

HOT! - Mamat Sepah di Cop sebagai Samseng Twitter

TAOTAUAJER - Panas! memang panas berhubungan dengan kes penyebaran gambar kemalangan Zed Zaidi awal hari semalam sememangnyer adalah sekadar babak lakonan drama. Dan mamat sepah telah di cop sebagai 'MAMAT SEPAH SAMSENG TWITTER'.


Kes mamat di cop sebagai  'MAMAT SEPAH SAMSENG TWITTER' berikutan penyebaran gambar-gambar  ‘kemalangan’ Zed Zaidi yang menjadi berpanjangan di tweeter.

Berikutan dengan kes tersebut kes penyebaran gambar ‘kemalangan’ Zed Zaidi tersebut adalah di sebabkan oleh mamat sendiri tidak tau akan Zed Zaidi sedang dalam pengambaran dan sebagai teman rapat kepada Zed Zaidi , mamat terkejut dan terus share pada laman tweeter nyer .

ikuti penjelasan dari Mamat sepah berikutan kes ini...Statement dari Rotikaya

 'MAMAT SEPAH SAMSENG TWITTER' 


Beberapa orang peminat dan individu dari pihak media menegur perbuatan Mamat Sepah itu namun pelawak ini mengambil jalan untuk melatah dan berlagak samseng.
Mamat dikatakan mengambil jalan untuk melatah dan berlagak samseng ada lah di sebabkan oleh sebab mamat tak puas hati dengan cara diorg tweet.

Mamat sepah sendiri mengeluarkan statement :

" Saya hanya BIADAB pada orang yang TIADA ADAB"

kata Mamat mengulas isu pertikaman lidah di Twitter beberapa jam lepas. Gambar ini sempat sahabat tao ambil, masa deorang dan rakan2 yang lain dok bincang tepat satu jam selepas kes ini meletup dibeberapa blog.

Kalau ikotkan pada kes penyebaran kes ini bukankah sepatutnya zed zaidi yg patut marah pada mamat diatas tersalah sebar info berikutan kes penyebaran gambar ‘kemalangan’ Zed Zaidi tersebut.


Mamat juga meluahkan perasaan kecewanya akan kejadian yang berlaku di twitter pada wall Facebooknya


TAOTAUAJER : Kalau korang nak tau Mamat Sepah dan Zed Zaidi berdekah dengan kes macam nie yang saja-saja diperbesarkan. Adoyai... udah-udah ler jangan perbesarkan lagi. Tiada angin masakan pokok bergoncang.
Adbox