Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » SERAM ! - Teknik Urutan Ular, Menghilangkan Stress dan Mengekalkan Kecantikan Wanita (12 Gambar)
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

TAOTAUAJER - Pusat Kesihatan dan spa kecantikan Israel menawarkan satu perkhidmatan baru yang menyeramkan bagi pelanggan iaitu Urutan Ular. Urutan ini amat menyeramkan kerana menggunakan reptilia yang merbahaya di dunia ini iaitu ular.


Dengan hanya $ 80, korang boleh bergelumang dengan reptilia besar seperti California dan Florida king snakes, corn snakes dan milk snakes, reptiliar tersebut akan meliut ke bawah belakang korang dan sehingga ke tulang belakang korang dan juga tak terlepas ke seluruh muka anda.

Kalau korang nak tau dimana heavy king and corn snakes menghasilkan sensasi menguli yang santai. Dimana bahawa sekali seseorang itu dapat mengatasi sebarang keraguan awal, mereka mendapati hubungan fizikal dengan ular dapat melegakan tekanan.

Saiz ular bergantung kepada jenis urutan dimana yang lebih besar dikatakan untuk mengurangkan ketegangan otot yang lebih mendalam dan yang lebih kecil menghasilkan kesan 'fluttering'.

Jangan takut kerana kesemua ular tersebut tidak berbisa kecuali memang korang geli akan ular tak boleh nak buat ape la. Tao sendiri pernah pegang dan mencium ular sawa albino..hehee 
 
snake-massage8

 snake-massage9

snake-massage10
 
snake-massage11

 snake-massage12

 snake-massage1

snake-massage5

Urutan pada muka menggunakan ular-ular yang kecil

snake-massage2


snake-massage3

 Lihat betapa tenang nyer urutan ular ini
 Last sekali kat hujung jari-jemari...huhu mesti bes ular tu melilit dan melingkar di antara jari-jari tersebut.

snake-massage6

snake-massage4
SUMBER | Avaxnews


TAOTAUAJER :  Amacam ade berani kalau berpeluang menikmati urutan ular ini?? Tao tengok macam best jer.. mcm relex jer kalau dapat spa macam nie.

OMG!! - Orang Ini Makan Puluhan Ular Hidup Seperti Makan Mee Goreng [Video]HOT!
.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post