Breaking

Friday, March 2, 2012

OMG! - Video mengejutkan menunjukkan kanak-kanak jatuh dari van bergerak

TAOTAUAJER - INI video mengejutkan menunjukkan sebaik sahaja dua kanak-kanak jatuh dari belakang sebuah van bergerak. Kanak kanak tersebut terjatuh dan berguling di jalan raya nasib baik di belakang nyer tiada kenderaan lain kalau tidak alamat nyer digilis dan confrm mati macam kat China tue.


Rakaman CCTV pada 22 Feb dari Turki menunjukkan dari bonet belakang kenderaan tiba-tiba terbang seorang budak dan terlihat bonet terbuka sewaktu ia memandu di jalan.

saksikan video di bawah ini...

seorang budak jatuh, dan kemudian satu lagi budak kecil berguling jatuh ke permukaan jalan.

Penunggang motosikat di tepi tempat kejadian tersebut terkejut, manakala pejalan kaki di tepi jalan tersebut memeriksa budak-budak tersebut.

Tetapi menakjubkan,kanak-kanak tersebut baru sahaja mencecah tanah, kemudian mereka berdiri dan berlari ke tepi jalan.

Mereka keliruan setelah jatuh dari kenderaan tersebut dan berlari kearah kenderaan mereka yang mengundur kembali setelah sedar akan kejadian tersebut.

Mereka kembali semula ke dalam kereta dan bersedia untuk meneruskan perjalanan, seorang lelaki memastikan bonet kenderaan tersebut ditutup dengan sempurna.

Korang saksikan video nieh...Macam mane la bonet tu ley terbukak..silap-silap ley jadi kejadian trajis macam kat China tuh.


OMG! - Budak perempuan 2 tahun dilanggar oleh 2 kereta - Photobucket

Adbox