Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » WOah | New C-String evolusi pakaian dalam wanita
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

TAOTAUAJER - Woah! laju jer korang klik post nih eh... Setelah sekian lama tao menyimpan gambar evolusi pakaian dalam wanita dibawah ini baru lah tao temui evolusi terbaru bagi evolusi pakaian dalam wanita tahun ini 2011. Memang pelik bentuk nyer dan semakin kecil.


Evolusi pakaian dalam wanita dari tahun ke tahun sebelum 2020 iaitu 2011 telah muncul evolusi terbaru iaitu C-string.

Perlihatkan evolusi pakaian dalam wanita terbaru di bawah ini macam mane la agak nyer ye?
Maafkan tao gambar-gambar di bawah ini kurang menyenangkan

Photobucket

Korang tengok ini lah C-String...dah habis kecik dah kalau dulu G-String

Photobucket

Tengok la bentuk nyer macam bentuk C , tapi G-string ade bentuk G ker??
G for what eh? For Gurl la kot..

Photobucket

macam nih la cara pemakaian nyer

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Sedikit video untuk anda




TAOTAUAJER : Ini macam da macam berbogel dah...ape nak jadi gan dunia nih semakin pelik dah
.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post