TIPS! - Apa yang harus korang tahu tentang ini sebelum beli laptop!

SUBHANALLAH! - Gumpalan Awan Ajaib Jatuh dan Mendarat di Uni Emirat Arab [VIDEO]

TAOTAUAJER - Wow, Segumpal awan ajaib yang menakjubkan jatuh dan terakam kamera di kawasan berpasir di Uni Emirat Arab. Pelik jugak, kalau awan jatuh mesti ditiup angin dan ilang tapi nie macam kapas pon ader.


Papepon korang saksikan video dibawah ni.

Bestnyer tengok dye dapat peluk awan tu....


Pada video selama 3.5 minit ini korang nampak sebuah awan putih kecil (macam awan guling dalam citer Dragon Ball) tu yang terbang rendah di atas dataran hijau seperti gumpalan besar kapas, lalu jatuh ke tanah, menggelinding, dan tersangkut di pagar. Kejadian ini berlangsung di kawasan subur Bida Faris, tepat di sebelah timur kota oasis Al-Ain.


Lelaki itu berkata:

"Aku tidak akan percaya ini (jika) saya tidak melihatnya dan menangkapnya. Saya yakin ini adalah sebuah keajaiban yang menggambarkan kuasa Tuhan." Allahuakbar~

Fenomena yang pelik tao pon tak tau camner kejadian ini boleh terjadi dan berlaku.

.
:
:
:
:
Photobucket
Kunjungi juga Facebook Blog Taotauajer : Jom ke Page Tao TAOTAUAJER | Enhanced MyBloggerTricks.com

ARTIKEL MENARIK

 
Copyright © 2014 ! TAO TAU AJER - All Rights Reserved
|Blogged.my | | | best entertainment blogs| PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger|
Template By Catatan Info