Adblock is enabled

Kami telah mengesan bahawa anda menggunakan Adblock pada pelayar web anda. Sila PAUSE Adblock anda atau DONT'T RUN IN THIS PAGE hanya pada 'BLOG TAOTAUAJER' ini dan RELOAD semula laman ini untuk menyembunyikan ini. Terima kasih.

No popup. We promise!

TERIMA KASIH ATAS KEREJASAMA ANDA

OMG! | Minuman Baru “Ramuan Darah Manusia Bertenaga”

Taukah! anda bahawa Fungsi utama darah adalah mengangkut oksigen diperlukan untuk hidup diseluruh tubuh. Darah juga membekalkan tisu dengan zat, menyingkir bahan kumuhan, dan mengandungi pelbagai bahan sistem imunisasi bertujuan mempertahankan badan dari jangkitan kuman.

Sebuah perusahaan berani menciptakan produk minuman bertema “Ramuan Darah Manusia Berenergi”.Tak sangka ade jugak segelintir manusia memanfaatkan darah sebagai minuman bertenaga. Korang yang dengar pon mesti korang rasa menjijikkan kan!

Tapi bagi negara yang membolehkan rakyatnyer mengambil darah sebagai minuman,minuman ini menjadi produk yang sangat mencabar lagi-lagi apabila dikatakan minuman ini sangat nikmat dan menambahkan tenaga dalam badan.

Sebuah syarikat berani mencipta produk bungkusan minuman bertema 'Ramuan Darah Bertenaga'. Seperti dikutip dari Shine, produk berharga US $ 5 ini mungkin menjadi minuman darah sintetik pertama di dunia. Agar selesa diambil, rasanya sengaja dibuat berubah-ubah dengan cita rasa buah. Layaknya darah, ramuan mengandungi zat besi, protein, kafein, dan elektrolit koktel, itu juga berwarna merah. Bahkan bungkusan dibuat seperti beg-beg pemindahan darah.

Mereka yang mengambil darah disebut hematophagy. Ada pula yang disebut dengan Sanguinarians atau vampirik. Kebanyakan Sanguinarians mengatakan bahawa mereka mempunyai nafsu untuk mencari 'penderma' darah segar manusia untuk dimakan. Namun, majoriti lebih menikmati darah dari haiwan seperti ayam, itik, rusa, atau lembu.

Yang pasti, mereka harus berhati-hati apabila mengambil darah kerana berpotensi diserang hepatitis, AIDS, malaria dan penyakit menular seksual.


Macam-macam da nak jadi setan ke aper? Or zombi? hahaaa pelik-pelik jerPhotobucket
.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu
:
:
:
:
Photobucket
Kunjungi juga Facebook Blog Taotauajer : Jom ke Page Tao TAOTAUAJER | Enhanced MyBloggerTricks.com
 
Copyright © 2014 ! TAO TAU AJER - All Rights Reserved
|Blogged.my | | | best entertainment blogs| PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger|
Template By Catatan Info