WOW! - Nak sambung belajar? Jom tengok macam mana cara nak dapatkan biasiswa -
Home » , , , , , , , , , , , » Wow | Penampakan Raksaksa di dalam pembentung

Wow | Penampakan Raksaksa di dalam pembentung

Written By taoslayerz on Friday, May 27, 2011 | 2:22 PM

Wow..terkejut tao sebab terlihat satu video nieh, ternampak satu makhluk aneh dirakamkan oleh kamera sewaktu kerja-kerja tinjauan dibuat didalam satu pembentung, tetapi tao tak pasti dimana nieh. Tapi memang nampak makhluk aneh tersebut.

Photobucket

Korang saksi kan sendiri video dibawah nieh




kalau korang perasan korang leh nampak makhluk tersebut berlari melintasi camera dengan ekornya yang panjang. Agak-agaknyer ape la makhluk tersebut. Ish-ish Misteri-misteri.


Photobucket
.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu
KONGSIKAN ARTIKEL INI :
Photobucket
Kunjungi juga Facebook Blog Taotauajer : Jom ke Page Tao TAOTAUAJER | Enhanced MyBloggerTricks.com

ARTIKEL MENARIK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Klik 2 kali untuk TUTUP
 
Support : | | | My Ping in TotalPing.com
Copyright © 2013. ! TAO TAU AJER - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger